Labels

Ασφαλές σπίτι ακόμα και όταν λείπουμε για διακοπές

                                                      
Καλοκαίρι στην Ελλάδα και όλοι μας αναζητούμαι λίγες μέρες απόδρασης από την καθημερινότητα, το άγχος και την ρουτίνα. Πολλές φορές όμως πριν φύγουμε για τις διακοπές μας, σκεφτόμαστε ότι θα αφήσουμε το σπίτι μας μόνο του με κίνδυνο να πέσουμε θύματα κλοπής από τους επίδοξους διαρρήκτες. Υπάρχουν μερικά βασικά πράγματα που πρέπει και μπορούμε να κάνουμε για την ασφάλεια μας ώστε εμείς να είμαστε ήρεμοι και να απολαύσουμε τις διακοπές μας, αλλά και να κρατήσουμε μακριά από το σπίτι μας τον δράστη που τυχόν το επιλέξει για να το διαρρήξει.

Κλείστε και ασφαλίστε καλά τις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού σας. Ενημερώστε τους συγγενείς σας ή τους γείτονες σας που εμπιστεύεστε για την απουσία σας από το σπίτι έτσι ώστε αυτοί να επιβλέπουν την οικία σας. Επίσης ζητήστε από τους δικούς σας ανθρώπους να επισκέπτονται το σπίτι, να ποτίζουν τα λουλούδια για να μην δείχνει εντελώς κλειστό και να δηλώνει την απουσία σας. Καλό είναι να έχουμε χρονοδιακόπτη φωτισμού και πριν φύγουμε να τον ενεργοποιήσουμε. Αν οι συγγενείς σας ή οι γείτονες παρατηρήσουν οτιδήποτε το ύποπτο στο χώρο σας καλό θα είναι να καλέσουν την αστυνομία χωρίς δεύτερη σκέψη. Χρήματα, χρυσαφικά και άλλα πολύτιμα αντικείμενα αξίας καλό θα είναι να μην τα αφήσουμε σπίτι κατά την διάρκεια της απουσίας μας.  Μην ξεχάσετε φεύγοντας να οπλίσετε τον συναγερμό σας. Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο πολλοί ιδιοκτήτες ξεχνούν να τον ενεργοποιήσουν φεύγοντας με αποτέλεσμα να πέσουν θύματα κλοπής ενώ θα μπορούσαν να το έχουν αποφύγει όλο αυτό. Τώρα αν για κάποιο λόγο δεν έχετε μέχρι σήμερα ασφαλίσει το σπίτι σας, νομίζω πως πριν φύγετε για διακοπές ή απουσιάσετε για άλλους λόγους αρκετό διάστημα από το σπίτι σας η τοποθέτηση ενός συστήματος ασφαλείας κρίνετε πλέον απαραίτητη και χωρίς άλλη αναβολή. Θυμηθείτε πως αυτή η κίνηση θα σας γλιτώσει από πολλά έξοδα και θα περάσετε ξέγνοιαστες διακοπές.

Κανένας μας δεν θέλει γυρνώντας από τις ανέμελες διακοπές του να βρεθεί μπροστά σε ένα σπίτι άδειο από τους διαρρήκτες και να χάσει την γη κάτω από τα πόδια του. Αφήστε που κάτω από το ψυχολογικό σοκ που θα υποστείτε το μόνο σίγουρο είναι πως θα πάρετε βιαστικές και ασύμφορες αποφάσεις που σε βάθος χρόνου θα σας κοστίσουν σε χρήμα και χρόνο. Επιλέξτε λοιπόν να εγκαταστήσετε το σύστημα ασφαλείας στο σπίτι σας χωρίς βιασύνη και μετά από μια σωστή έρευνα που θα κάνετε στα καταστήματα που ασχολούνται με αυτό το αντικείμενο. Η επιλογή της κατάλληλης εταιρείας είναι το πρώτο και το πιο σημαντικό βήμα. Επιλέξτε ανθρώπους έμπειρους στο χώρο, με γνώση και διάθεση να σας βοηθήσουν σε μια τόσο σημαντική σας απόφαση.

Το κατάστημα συναγερμοί σπιτιών έχει την εμπειρία και την γνώση μέσα από είκοσι και πλέον χρόνια παρουσίας στο χώρο της ασφάλειας, να σας προτείνει και να σας βοηθήσει σε αυτή την τόσο σημαντική απόφαση που έχετε πάρει. Ένας τεχνικός της εταιρείας θα έρθει εντελώς δωρεάν στο σπίτι σας για μια άμεση μελέτη και καταγραφή των αναγκών σας. Θα σας προτείνουν μια ολοκληρωμένη λύση με γνώμονα την προστασία των ανθρώπων σας αλλά και της περιουσίας σας. Η τοποθέτηση του συναγερμού σας θα γίνει άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις με τα καλύτερα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά και φυσικά με εγγύηση καλής λειτουργίας.
Μην ξεχνάτε ότι: Όσο πιο καλά είναι ασφαλισμένο το σπίτι μας τόσο πιο πολύ γίνετε αποτρεπτικό για ένα επίδοξο διαρρήκτη

1 σχόλια:

  1. Έφτασε η μέρα που θα προγραμματίσουμε Πού θα πάμε διακοπές κανονίσω με την άδεια από τη δουλειά μας και είμαστε σχεδόν έτοιμοι για την αναχώρηση και αυτό που μας προβληματίζει είναι αν θα βρούμε το σπίτι μας εντάξει όταν γυρίσουμε από τις διακοπές ένα ερώτημα που συνεχώς μας προβληματίζει είτε φύγουμε για διακοπές είτε λείψουμε για λίγο από το σπίτι μας μία πάρα πολύ καλή λύση είναι να τοποθετήσουμε ένα σύστημα συναγερμού θα μας παρέχει μία πολύ καλή ασφάλεια όταν φύγουμε διακοπές γυρίσαμε από το σπίτι μας εταιρείες συναγερμών υπάρχουν πολλές δεν ξέρουμε Ποιο να προτιμήσουμε όπως και άπειρα συστήματα ασφαλείας σε πρώτη φάση θα πρέπει να κοιτάξουμε στην περιοχή που ζούμε να βρούμε έναν τοπικό ηλεκτρονικό που τοποθετεί συναγερμός για σπίτια ή καταστήματα να έχει εμπειρία Και φυσικά να έχει την απαιτούμενη άδεια από την αστυνομία Θα πρέπει να τον καλέσουμε στο χώρο μας για να μας δώσει μία προσφορά αφού μελετήσει τις ανάγκες που έχουμε για να καλυφθεί κομπλέ το σπίτι μας καλά θα είναι να πάρουμε δυο-τρεις προσφορές πάντα να θυμάστε ένα σύστημα συναγερμού δεν Αρκεί να είναι επώνυμο και καλό θα πρέπει και ο εγκαταστάτης να έχει την απαιτούμενη εμπειρία για να κάνει την αλλαγή τοποθέτηση έχει φυσική έδρα για να μπορούμε να τον βρούμε σε περίπτωση προβλήματος Σήμερα οι συναγερμοί χωρίζονται στους ασυρμάτους και στους καλώδια ακούς και είναι και οι δύο αρκετά αξιόπιστη αν έχουμε περασμένη καλωδίωση στο σπίτι Θα βάλουμε τον καλωδιακό συναγερμό αν έχουμε σπίτι όπου δεν έχουν περάσει καλώδια και δεν θέλουμε να φαίνονται τα καλώδια θα βάλουμε ασύρματο συναγερμό και στις δύο περιπτώσεις είναι αρκετά αξιόπιστη ο τεχνικός θα σε συμβουλέψει ποιο σύστημα Θα βάλετε τα κόστη και για τα δύο είναι πάρα πολύ καλά σε σχέση με αυτό που μας προσφέρουν την ασφάλεια της οικογένειάς μας του σπιτιού μας και το άγχος όταν θα φύγουμε διακοπές σας ευχαριστώ που με αφήσατε να σχολιάσω Δημήτρης από Καισαριανή

    ΑπάντησηΔιαγραφή