Labels

Οι καλύτερες λύσεις για να είμαστε ασφαλής

 


Στη σημερινή εποχή, όλο και περισσότεροι άνθρωποι συμφωνούν ότι είναι σημαντικό να έχουν κάποιο είδος συστήματος ασφαλείας στο σπίτι τους. Δεν μπορούμε πλέον να αφήνουμε τις πόρτες και τα παράθυρά μας ξεκλείδωτα και να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο ότι δεν θα πέσουμε θύματα διάρρηξης. Αλλά με τόσες πολλές επιλογές εκεί έξω στην αγορά, ποιες είναι οι καλύτερες λύσεις για να είμαστε ασφαλής εμείς και η οικογένειά μας; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να τοποθετήσουμε ένα ασύρματο σύστημα συναγερμού για σπίτι; Πρέπει να επιλέξουμε ένα ποιοτικό σύστημα αλλά πως να ξέρουμε ποιο είναι αυτό; Με ποια κριτήρια θα επιλέξουμε μια εταιρεία για να αγοράσουμε και να μας κάνουν την εγκατάσταση του συναγερμού; Μπορεί να φαίνετε όλο αυτό δύσκολο, αλλά δεν είναι.

Στο κατάστημα συναγερμών www.asyrmatoi-synagermoi.gr  είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε ακριβώς ότι ψάχνετε, για αυτό άλλωστε και σας την προτείνουμε. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και να σας δώσουμε απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις χωρίς καμία δέσμευση.  Αξιολογούμε συνεχώς τον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας για να παρέχουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα συστήματα οικιακής ασφάλειας, τα καλύτερα συστήματα καμερών ασφαλείας και την καλύτερη παρακολούθηση από το κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού στην αγορά σήμερα. Υποστηρίζουμε αυτά που λέμε με γραπτή εγγύηση για όλο τον εξοπλισμό που εγκαθιστούμε, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης και του σέρβις μας. Σκεφτείτε να συνεργαστείτε με μια εταιρεία που στην πραγματικότητα θα «κάνει αυτό που λένε ότι πρόκειται να κάνουν… όταν λένε ότι πρόκειται να το κάνουν». Θα έχετε χάσει χρήματα, χρόνο και την ηρεμία που σας προσφέρει ένας συναγερμός.

Καλέστε μας σήμερα στο τηλέφωνο 210-2449143  και άμεσα ένας έμπειρος τεχνικός μας θα έρθει εντελώς δωρεάν στο χώρο σας για μια μελέτη και να σας δώσει την προσφορά μας. Θα σας εξηγήσει κάθε απορία που έχετε πάνω στα συστήματα συναγερμών και θα σας προτείνει αυτό που ταιριάζει σε εσάς και την καθημερινότητά σας. 

4 σχόλια:

  1. Οι καιροί αλλάξανε δεν υπάρχει πλέων ασφάλεια στο χώρο που ζούμε και συνεχώς είμαστε με τον φόβο μην πέσουμε θύμα διάρρηξης αλλά και ακόμα να μας απειλήσουν για την ζωή μας με σκοπό να μας αφαιρέσουν κάτι το οποίο μπορεί να μην έχει και πολύ μεγάλη αξία. Τα συστήματα συναγερμού έχουν μπει κατά καλά στη ζωή μας και πρέπει να το δούμε πολύ σοβαρά να τοποθετήσουμε συναγερμό στο χώρο που ζούμε αλλά και στον επαγγελματικό μας χώρο για να είμαστε ασφαλής και όταν είμαστε στο σπίτι μας αλλά και όταν λείπουμε από αυτό. Το κόστος ενός συστήματος ασφάλειας μαζί με την εγκατάσταση για ένα σπιτι έως 100 τετραγωνικά δεν ξεπερνά τα 600€ και είναι πολύ εύκολος στη τοποθέτηση. Καλέστε την εταιρεία www.synagermoi-spitiou.gr να έρθει στο χώρο σας να πάρετε τη προσφορά τους και να σας λυσουν κάθε απορία είναι πολύ καλή και σας τους προτείνω είναι επαγγελματίες και καλοί Άνθρωποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θέμα της ασφάλειας θα πρέπει να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα γιατί τα χρόνια έχουν άλλαξει και η εγκληματικότητα είναι στα ύψη. Οι διαρρήξεις πλέον είναι ένα καθημερινό φαινόμενο. Φεύγεις για λίγο από το σπίτι σου να πας για ψώνια και δεν ξέρεις τι θα βρεις όταν θα γυρίσεις. Προχωρήστε στο επόμενο βήμα και τοποθετήστε ένα σύστημα συναγερμού που θα είναι σε θέση να σας προστατέψει και όταν βρίσκεστε μέσα στο σπίτι αλλά και όταν λείπετε από αυτό. Το κόστος για ενός συναγερμού για ένα σπίτι 80 - 100 τετραγωνικά δεν ξεπερνά τα 500 με 600 ευρώ. Και αν το συνδέσουμε σε κέντρο λήψης σημάτων είναι περίπου 12 ευρώ το μήνα. Είτε ασύρματο, είτε ενσύρματο βάλετε το κόστος είναι το ίδιο. Η εγγύηση που δίνουν όλες οι αξιόπιστες εταιρείες είναι δυο έτη. Να προτιμάται εταιρείες συναγερμών που έχουν άδεια παροχής υπηρεσιών από την Αστυνομία.
    Σας ευχαριστώ πολύ
    Πάνος Ζαριφόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η σύνδεση στο κέντρο λήψης σημάτων θεωρείται απαραίτητη όταν πρόκειται για το σύστημα συναγερμού σας. Τα συστήματα συναγερμού στο σπίτι ή την επιχείρησή σας πρέπει να παρακολουθούνται επαγγελματικά από ανθρώπους εκπαιδευμένους και με γνώση στα συστήματα ασφαλείας για να έχετε έτσι 24ωρη κάλυψη όλο τον χρόνο απέναντι σε διάφορους κινδύνους. Βέβαια μπορείτε να παρακολουθείτε και μόνοι σας τον συναγερμός σας, αλλά πόσο ασφαλές είναι αυτό; Ένας συναγερμός αυτοελέγχου είναι αυτός που τον παρακολουθείτε μόνοι σας. Όταν ενεργοποιείται ένας συναγερμός, είστε εσείς υπεύθυνοι να επικοινωνήσετε με την πυροσβεστική, την αστυνομία ή άλλες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Το μειονέκτημα αυτής της παρακολούθησης είναι ότι αν χτυπήσει ένας συναγερμός και δεν βρίσκεστε στο σπίτι ή κοντά στο τηλέφωνό σας για να ειδοποιηθείτε, τότε η λήψη βοήθειας μπορεί να καθυστερήσει με κίνδυνο να βρεθείτε μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις. Με επαγγελματική παρακολούθηση, από ένα κέντρο λήψης σημάτων, το σπίτι σας θα είναι πάντα προστατευμένο. Όταν ενεργοποιηθεί ένας συναγερμός, το κέντρο παρακολούθησης θα επικοινωνήσει μαζί σας για να διαπιστώσει εάν χρειάζεστε βοήθεια. Εάν δεν απαντήσετε ή χρειάζεστε βοήθεια, θα επικοινωνήσουν με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για λογαριασμό σας έτσι ώστε να επέμβουν και να απομακρύνουν κάθε κίνδυνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ασφάλεια του σπιτιού μας αποτελεί πάντα προτεραιότητα. Ο ασύρματος συναγερμός σπιτιού αποτελεί ένα από τα πιο αποτελεσματικά μέσα για την προστασία της κατοικίας μας. Σε έναν κόσμο όπου οι απειλές για την ασφάλειά μας αυξάνονται συνεχώς, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε γιατί χρειαζόμαστε έναν ασύρματο συναγερμό σπιτιού

    ΑπάντησηΔιαγραφή