Labels

Aσύρματα συστήματα ασφαλείας για το σπίτι



Τα ασύρματα συστήματα ασφαλείας κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος όσον αφορά στο θέμα της προσωπικής μας προστασίας. Είναι ότι πιο νέο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά των συναγερμών ασφαλείας. Έχουν κάνει την εμφάνισή τους τα τελευταία χρόνια και συνεχίζουν την πορεία τους ακάθεκτοι με μεγάλη επιτυχία. Λόγω του ότι οι καλωδιακοί συναγερμοί έχουν ένα βαθμό δυσκολίας στην εγκατάστασή τους εξαιτίας των καλωδίων που πρέπει να τραβηχτούν, οι εταιρείες συστημάτων ασφαλείας έχουν στρέψει την προτίμησή τους προς τους ασύρματους συναγερμούς. Πλέον έχουν κάνει όνομα ως πρακτικότερη λύση τόσο για τις εταιρείες συναγερμών όσο και για τους καταναλωτές.

Ένας ασύρματος συναγερμός αποτελείται από μια κεντρική μονάδα , ένα πληκτρολόγιο και τους αισθητήρες . Αντί όλα αυτά τα μέρη να επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω καλωδίων , χρησιμοποιούν ραδιοκύματα για την ενδοεπικοινωνία τους. Η λειτουργία τους όμως απαιτεί τη χρήση μπαταριών. Αυτές οφείλουμε να τις αντικαθιστούμε τακτικά για να μην διακοπεί η έκρυθμη λειτουργία του συστήματος ασφαλείας. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα των συναγερμών αυτών είναι ότι είναι πιο πρακτικοί στην τοποθέτησή τους από ότι οι προκάτοχοί τους οι καλωδιακοί συναγερμοί. Δεν χρειάζονται καλώδια να τραβηχτούν για να λειτουργήσουν γιατί δουλεύουν ασύρματα μέσω σημάτων. Αυτό είναι σωτήριο από μόνο του γιατί σας εξοικονομούν χρόνο και βεβαίως χρήμα. Επιπλέον, ένας ασύρματος συναγερμός δεν σας δεσμεύει στο χώρο όπου τοποθετείται γιατί μπορεί εύκολα να μεταφερθεί όπου θέλετε εσείς. Αποτελεί ιδανική επιλογή συναγερμού για όσους δεν έχουν ιδιόκτητο σπίτι.

 Επιπλέον , οι συναγερμοί αυτοί διαθέτουν την τεχνολογία να συνδεθούν σε κέντρο λήψης σημάτων για να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη προστασία στο χώρο σας. Είναι σημαντικό να επιλέξετε μια εταιρία αξιόπιστη γιατί οι υπηρεσίες που σας παρέχει ένα κέντρο λήψης σημάτων αφορούν στην ασφάλεια σας και συνεπώς πρέπει να παρέχονται από επαγγελματίες που να γνωρίζουν άψογα το αντικείμενό τους. Οι χρεώσεις είναι σε συνάρτηση με το είδος και το πλήθος των υπηρεσιών που θα έχετε συμφωνήσει με την εκάστοτε εταιρεία.

Σε κάθε περίπτωση , φροντίστε να απευθυνθείτε σε ένα αξιόπιστο κέντρο λήψης σημάτων. Μην απορρίψετε τις υπηρεσίες ενός κέντρου λήψης σημάτων για να εξοικονομήσετε έστω και αυτά τα χρήματα. Χωρίς την απαραίτητη συνδρομή του ο συναγερμός σας θα είναι ανεπαρκής γιατί το μόνο που θα κάνει θα είναι απλώς και μόνο ένα δυνατό θόρυβο, ο οποίος δεν τρομάζει πλέον κανένα . Αυτό από μόνο του δεν λέει απολύτως τίποτα στις μέρες μας . Σίγουρα θα έχετε αντιληφθεί ότι  έ χουμε πλέον όλοι συνηθίσει να ακούμε σειρήνες να ηχούν και να μην δίνουμε καμία απολύτως σημασία γιατί θεωρούμε δεδομένο ότι δεν συντρέχει κάποιος σοβαρός λόγος .

Τέλος, ένα άλλο πολύ θετικό χαρακτηριστικό που διαθέτουν τα ασύρματα συστήματα ασφαλείας - wireless-security είναι το γεγονός ότι δεν έχουν καλώδια για να κόψει ένας επίδοξος ληστής που θα έχει βάλει στο μάτι τον χώρο σας για να το ληστέψει. Δεν μπορούν να παρακαμφθούν οι συναγερμοί οι ασύρματοι και έτσι αυτός που θα επιχειρήσει να εισβάλλει στο χώρο σας θα γίνει αμέσως αντιληπτός. Τα ασύρματα συστήματα ασφαλείας τα έχουν όλα λοιπόν. Προστατεύουν αποτελεσματικά και αξιόπιστα γιατί δεν μπορούν να παραβιαστούν, είναι πολύ πρακτικοί γιατί είναι εύκολοι και γρήγοροι στη τοποθέτηση και ακόμη,  διαθέτουν την απαιτούμενη τεχνολογία να συνδεθούν σε κέντρο λήψης σημάτων για ακόμα μεγαλύτερη προστασία. Προτιμήστε τους ανεπιφύλακτα και δεν θα χάσετε.

1 σχόλια:


  1. Η απόφαση να εγκαταστήσετε ένα σύστημα συναγερμού στο κατάστημά σας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η τοποθεσία του καταστήματος, τον τύπο των προϊόντων που, το επίπεδο εγκληματικότητας στην περιοχή σας, και τον προϋπολογισμό που είστε διατεθειμένοι να επενδύσετε. Ορισμένοι λόγοι για τους οποίους μπορεί να θελήσετε να εγκαταστήσετε ένα σύστημα συναγερμού στο κατάστημά σας περιλαμβάνουν:
    1. Προστασία από κλοπές: Ένα σύστημα συναγερμού μπορεί να αποθαρρύνει τους κλέφτες και να προστατεύει το απόθεμα και την περιουσία σας από κλοπές.
    2. Προστασία από πυρκαγιές: Ορισμένα συστήματα συναγερμού περιλαμβάνουν αισθητήρες καπνού και πυρκαγιάς για να ανιχνεύουν ενδεχόμενες πυρκαγιές.
    3. Ειδοποίηση για προβλήματα ασφαλείας: Εάν έχετε ανησυχίες για την ασφάλεια των υπαλλήλων σας ή των πελατών σας, ένα σύστημα συναγερμού μπορεί να σας βοηθήσει να ενημερώνεστε γρήγορα για ενδεχόμενες απειλές.
    4. Ασφάλεια τη νύχτα: Εάν το κατάστημά σας λειτουργεί υπό καθεστώς βραδινής εργασίας, ένα σύστημα συναγερμού μπορεί να προστατεύει το χώρο από ανεπιθύμητη παρέμβαση κατά τη διάρκεια της νύχτας.
    Είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε με έναν ειδικό τεχνικό συστημάτων συναγερμού για σπίτια www.synagermoi-spition.gr για να αξιολογήσετε τις ανάγκες ασφάλειας του καταστήματός σας και να επιλέξετε το κατάλληλο σύστημα συναγερμού που να προσφέρει την καλύτερη προστασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή