Labels

Συμβουλές για την ασφάλειάς σας



Το να είμαστε προετοιμασμένοι με ένα σχέδιο ασφάλειας για το σπίτι μας πριν να συμβεί μια καταστροφή είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα. Όσο πιο καλά προετοιμασμένοι είμαστε, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να αποτρέψουμε κάθε κίνδυνο που μπορεί να απειλήσει εμάς και την οικογένειά μας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ενισχύσετε την ασφάλεια στο σπίτι σας.

Ενισχύστε όλες τις εξωτερικές πόρτες. Εάν η πόρτα σας έχει τζάμια, βεβαιωθείτε ότι είναι ενισχυμένα. Τα τζάμια ασφαλείας θα μπορέσουν να αποτρέψουν τους εισβολείς να εισέλθουν στο σπίτι σας. Οι μεντεσέδες της πόρτας καλό θα είναι επίσης να κοιτάζουν προς τα μέσα στο σπίτι σας. Με αυτόν τον τρόπο ένας εισβολέας δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτούς ώστε να βγάλει ολόκληρη την πόρτα από το πλαίσιο. Οι εξωτερικές πόρτες πρέπει να είναι κλειστές και κλειδωμένες όταν δεν τις χρησιμοποιείτε. Το ίδιο ισχύει και για την πόρτα του γκαράζ σας.

Σε όλα τα σημεία εισόδου πρέπει να υπάρχει ένα φως πάντα αναμμένο κατά την διάρκεια της νύχτας. Χρήσιμο θα είναι να γίνει εγκατάσταση ανιχνευτών κίνησης σε όλο τον χώρο σας, οι οποίοι θα μπορούν να  ενεργοποιήσουν τα εξωτερικά φώτα σε περίπτωση κίνησης. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να τρομάξει τον πιθανό διαρρήκτη. Αν φύγετε για διακοπές ή απουσιάζετε για ένα χρονικό διάστημα από το σπίτι σας, μπορείτε να βάλετε χρονοδιακόπτες στα εσωτερικά φώτα. Αυτό θα κάνει να φαίνεται σαν κάποιος να είναι σπίτι ακόμα και όταν δεν είναι και είναι αποτρεπτικό για όποιον επιβουλεύεται την περιουσία σας.

Χρησιμοποιήστε στα παράθυρά σας μια πρόσθετη κλειδαριά, γνωστή και ως κλειδαριά πλαισίου. Αυτό θα βοηθήσει ώστε να μην μπορεί κάποιος να ανοίξει το παράθυρο από το εξωτερικό μέρος. Θα μπορούσατε επίσης να τοποθετήσετε ράβδους ασφαλείας για να εξασφαλίσετε ότι τα παράθυρα σας δεν μπορούν να ανοίξουν.

Στον κήπο σας εάν έχετε θάμνους να είναι πάντα κομμένοι για να μην υπάρχει η πιθανότητα κάποιος να μπορεί να κρυφτεί σε αυτούς. Φροντίστε επίσης να μην υπάρχουν σκοτεινές περιοχές που να δίνουν την δυνατότητα σε έναν διαρρήκτη να γίνει αόρατος. Στην εξώπορτα σας αν έχετε την οικονομική άνεση τοποθετήστε μια θυροτηλεόραση με κάμερα για να είστε σίγουροι σε ποιον ανοίγετε την πόρτα του σπιτιού σας. 

Όταν βρίσκεστε μακριά από το σπίτι σας για διακοπές ή για οποιοδήποτε λόγο, φροντίστε να αφήσετε σε ένα άτομο της εμπιστοσύνης σας τα κλειδιά σας για να επισκέπτεται τακτικά τον χώρο σας και να επιβλέπει αν όλα είναι καλά δίνοντας ταυτόχρονα την αίσθηση ότι στο σπίτι υπάρχει ζωή και δεν είναι άδειο.

Το σίγουρο πάντως είναι ένα, πως η καλύτερη προστασία είναι ένα σύστημα συναγερμού για το σπίτι μας. Ένα σύστημα ασφαλείας μπορεί να κάνει όλα μαζί τα παραπάνω και σαφώς με πολύ χαμηλότερο κόστος. Έτσι θα έχετε μεγαλύτερη σιγουριά πως είστε πραγματικά ασφαλείς και δεν έχετε αφήσει τίποτα στην τύχη. Το σπίτι σας δεν θα είναι πλέον ένας εύκολος στόχος για τους τυχόν επίδοξους ληστές και εσείς θα έχετε την σιγουριά και την ηρεμία πως οι δικοί σας άνθρωποι έχουν την προστασία που τους αξίζει.

Εμείς εδώ σας προτείνουμε μια από τις καλύτερες εταιρείες συστημάτων συναγερμού σπιτιών που μέσα από την μακροχρόνια παρουσία της στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας, την εμπειρία της και τους εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες της θα σας δώσει την πιο σωστή και υπεύθυνη λύση για την ασφάλειά σας. Κατόπιν μελέτης του χώρου σας από τους έμπειρους τεχνικούς της, θα σας πουν τι ακριβώς χρειάζεστε στο χώρο σας και πια σημεία χρήζουν μεγαλύτερης προσοχής. Πάντα βρίσκονται δίπλα σε εσάς και οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε 24 ώρες το εικοσιτετράωρο

1 σχόλια:

  1. Τα συστήματα συναγερμού και γενικά όλα τα συστήματα ασφαλείας είναι απαραίτητα στη ζωή μας και για προσωπική μας χρήση όταν είμαστε μέσα στο σπίτι άλλα και όταν λείπουμε από αυτό. Σήμερα στην αγορά κυκλοφορούν πολλά είδη συναγερμών τόσο σε ασυρμάτους συναγερμους άλλα και σε ενσυρματους και στης δύο περίπτωσης είναι αξιόπιστη αρκεί ο τεχνικός συναγερμών να είναι επαγγελματίας και να έχει της απαραίτητες γνώσεις καθώς και την απαιτούμενη Άδεια από την Αστυνομία να μπορεί να παρέχει υπηρεσίες ασφαλείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή