Labels

Προστατέψτε το σπίτι σας με μια πόρτα ασφαλείας


Η είσοδος μιας κατοικίας αποτελεί το τρωτό σημείο της. Είναι το σημείο που ο κάθε επίδοξος κλέφτης θα αποπειραθεί να παραβιάσει με όποιο τρόπο βρει. Είναι κατανοητό ότι μια απλή πόρτα εισόδου μπορεί πολύ εύκολα να ανοιχτεί . Μερικές  καταρρέουν με μια απλή κλωτσιά.

Για το λόγο αυτό θα πρέπει να φροντίσουμε να  προστατέψουμε την είσοδο του σπιτιού μας με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Η επιλογή μιας πόρτας ασφαλείας αποτελεί ιδανική λύση γιατί πρώτον και κυριότερο , είναι πράγματι αποτελεσματικές και δεύτερον είναι αρκετά προσιτές στη τιμή. Επιπλέον , αποτελούν και στολίδι στην είσοδο του σπιτιού σας γιατί εκτός από αποτελεσματική προστασία , δίνουν και μια νότα ανανέωσης στο χώρο. Θα διαπιστώσετε ότι  κυκλοφορούν τόσα πολλά σχέδια και χρώματα στο εμπόριο  που δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε. 

Ένας άλλος λόγος για να επιλέξετε πόρτες ασφαλείας είναι το γεγονός ότι από μόνες τους τρέπουν τους υποψήφιους κλέφτες σε φυγή. Ο διαρρήκτης έχει ένα μόνο σκοπό, να μπει , να κλέψει και να απόδραση χωρίς να γίνει αντιληπτός και όλα αυτά στο ελάχιστο δυνατό χρόνο.  Τον παραπάνω ισχυρισμό άλλωστε αποδεικνύουν  και οι επίσημες στατιστικές της αστυνομίας. Τα σπίτια που διαθέτουν πόρτες ασφαλείας είναι αυτά που δέχονται τις λιγότερες επιθέσεις.  

Πράγματι άλλωστε ,όπως αναφέρει και ο τίτλος του άρθρου αυτού , μια πόρτα ασφαλείας μπορεί πράγματι να κάνει αυτό το οποίο υπόσχεται. Έχουν μεγάλη αντοχή γιατί κατασκευάζονται από πολύ ανθεκτικά υλικά όπως είναι ο γαλβανισμένος χάλυβας και ο κατεργασμένος σίδηρος . Τα υλικά κατασκευής της πόρτας είναι που καθορίζουν την αντοχή της αλλά και το κόστος της . Οπότε ,έχει μεγάλη σημασία να διευκρινίσετε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της πόρτας ασφαλείας πριν κάνετε την τελική επιλογή  της για να είστε απόλυτα σίγουροι ότι θα σας προστατεύει αποτελεσματικά .

Τέλος, ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που θα πρέπει να εστιάσετε είναι οι κλειδαριές που θα φέρει η θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας . Καλή επιλογή αποτελούν αυτές με το κοντό κλειδί . Η ποιότητα των κλειδαριών παίζει πολύ μεγάλο ρόλο γιατί η κλειδαριά αποτελεί το ευαίσθητο σημείο μιας πόρτας. Αυτήν θα προσπαθήσει κάποιος να παραβιάσει για να εισέλθει στο χώρο σας.

Η θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας εκτός από ιδανική προστασία αποτελεί και επένδυση για το χώρο σας. 

Φροντίστε να κάνετε μια έρευνα αγοράς πριν κάνετε τη τελική επιλογή σας . Τέλος, μεριμνήσετε και στην ορθή τοποθέτησή της από εξουσιοδοτημένο τεχνικό.

Εδώ σας παρουσιάζουμε μια ελληνική εταιρεία που κατασκευάζει πόρτες ασφαλείας στις καλύτερες τιμές και με τοποθέτηση στο χώρο σας

1 σχόλια:

  1. πολύ κατανοητό το άρθρο σας άλλα θα ήθελα και εγώ να πω με τη σειρά μου ο κάθε ενδιαφερομενος θα πρέπει να είναι εξαιρετικά απαιτητικός η θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας να έχει και της ανάλογες πιστοποίησης να υπαρχή εγγύηση να έχει καλή κλειδαριά ασφαλείας να έχει το κοντό κλειδί και φυσικά να είναι διπλής θωράκισης

    ΑπάντησηΔιαγραφή