Labels

Επιλογή συστήματος ασφαλείας για το σπίτι

Για να είναι δυνατό κάποιος να μπορεί να απολαμβάνει τις καθημερινές χαρές μέσα στο ίδιο του το σπίτι μαζί με τα οικεία του πρόσωπα, θα πρέπει πρώτα να έχει ήδη μεριμνήσει για το ζωτικό θέμα της ασφάλειας του ιερού αυτού χώρου που τον περιβάλλει . Πώς όμως να επιλέξει κανείς το σωστό σύστημα ασφαλείας μέσα από τα εκατοντάδες που κυκλοφορούν ήδη στο εμπόριο; Είναι μια σπαζοκεφαλιά για δυνατούς λύτες αν αποτολμήσετε να τη λύσετε χωρίς μια κάποια βοήθεια. Με το άρθρο αυτό θα σας δώσουμε κάποιες συμβουλές για το πώς να πορευθείτε στην αναζήτηση ενός συναγερμού ασφαλείας που θα σας προστατέψει αποτελεσματικά.

Η πιο σημαντική παράμετρος για να επιλέξετε το κατάλληλο συναγερμό έχει να κάνει με το είδος του χώρου σας και αν είναι ιδιόκτητος ή όχι. Στην αγορά θα διαπιστώσετε πώς διατίθενται συναγερμοί ασφαλείας για κάθε περίπτωση . Για παράδειγμα, εάν κατοικείτε σε διαμέρισμα το οποίο ενοικιάζετε, θα προτείναμε τη λύση ενός ασύρματου συστήματος ασφαλείας για τη προστασία του χώρου σας. Επιλέγοντας ένα ασύρματο συναγερμό ασφαλείας θα σας γλύτωνε από κόπο και από χρήμα γιατί δεν θα χρειαστεί να ανοίξετε τρύπες στους τοίχους για να τραβηχτούν τα καλώδια που απαιτεί ένας ενσύρματος συναγερμός για την εύρυθμη λειτουργία του. Έτσι δεν θα αποκτήσετε και κανένα απολύτως πρόβλημα  με τον ιδιοκτήτη . Επιπλέον , ένας  ασύρματος συναγερμός δεν σας δεσμεύει στο χώρο που έτσι και αλλιώς δεν σας ανήκει και μπορείτε εύκολα να τον πάρετε μαζί σας στη νέα σας κατοικία αν επιλέξετε να μετακομίσετε στη πορεία. Όπου εκεί στο νέο σας περιβάλλον θα μπορείτε  εύκολα και γρήγορα να τον θέσετε ξανά σε λειτουργία.

Όσοι από εσάς όμως διαθέτετε ιδιόκτητο χώρο, η ιδανική λύση είναι ένα ενσύρματο σύστημα ασφαλείας. Είτε διαμένετε σε διαμέρισμα είτε σε ισόγεια μονοκατοικία , είτε ακόμα σε δίπατο σπίτι , ιδανική λύση για την προστασία σας αποτελεί ένας καλωδιακός συναγερμός ο οποίος σας δίνει και τη λύση για περιμετρική προστασία αν απαιτείται.
  
Όποιο τύπο συναγερμού  πάντως και να επιλέξετε , για την απόλυτη προστασία σας όλες τις ώρες της ημέρας , είτε βρίσκεστε στην οικία σας είτε λείπετε από αυτήν, θα πρέπει οπωσδήποτε να έχετε και τη συνδρομή ενός κέντρου λήψης σημάτων. Ο συναγερμός από μόνος του δύναται να σας ειδοποιήσει σε περίπτωση απόπειρας διάρρηξης και εσάς και τους γείτονες με το θόρυβο που κάνει όταν χτυπάει η σειρήνα του , μπορεί πιθανώς και να τρέψει σε φυγή  τους διαρρήκτες , όμως χωρίς την έγκαιρη συνδρομή που μπορεί να σας παράσχει μόνο ένα κέντρο λήψης σημάτων σε ανάλογες περιπτώσεις κινδύνου, στην ουσία ο συναγερμός ασφαλείας σας δεν θα αποδίδει τα μέγιστα οφέλη που θα μπορούσε να σας προσφέρει. Θα αποδίδει μόνο κατά το ήμισυ.

Θα πρέπει λοιπόν να το σκεφτείτε σοβαρά. Μπορείτε αν θέλετε να έχετε 24ωρη παρακολούθηση μέσω ενός κέντρου λήψης σημάτων , το οποίο θα σας καλεί στο τηλέφωνο του σπιτιού σας κάθε φορά που θα σημάνει ο συναγερμός σας για να αξιολογήσει τη κρισιμότητα του συμβάντος . Αποτελεί την ιδανική προστασία για όσους από εσάς ζείτε σε επαρχία και σε απομακρυσμένες περιοχές. Τέλος , ένα κέντρο λήψης σημάτων μπορεί να σας βοηθήσει και σε άλλες έκτακτες και επικίνδυνες καταστάσεις όπως σε περίπτωση διαρροής γκαζιού , ξέσπασμα πυρκαγιάς  ακόμα και αποστολής άμεσης ιατρικής βοήθειας.

Από όλα τα προαναφερθέντα , το συμπέρασμα στο οποίο μπορεί κανείς να καταλήξει είναι ότι με την  επιλογή εγκατάστασης ενός συναγερμού ασφαλείας για το σπίτι , διασφαλίζετε σε μεγάλο βαθμό την ασφάλειά σας εντός αυτού. Πρέπει όμως να κάνετε μια έρευνα σε βάθος πριν καταλήξετε στο τύπο του συστήματος ασφαλείας που θα προτιμήσετε. Απευθυνθείτε σε ειδικούς του χώρου και ρωτήστε φίλους και γνωστούς που επέλεξαν με τη σειρά τους ένα συναγερμό ασφαλείς για την προστασία τους. Κάντε μια ολοκληρωμένη και σε βάθος έρευνα αγοράς και είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος θα ανταμειφθείτε για τους κόπους σας. 

Πηγή: εδώ

1 σχόλια:

  1. Η απόφαση για αγορά συναγερμού δεν είναι κάτι το απλό θα πρέπει να απευθυνόμαστε σε ειδικούς και εξειδικευμένους τεχνικούς ηλεκτρονικούς με εξειδίκευση στα συστήματα συναγερμού σπιτιών και όχι σε ανθρώπους που δεν έχουν καν γνώσεις να έχουν την απαιτούμενη άδεια από το κράτος για την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας να έχουν φυσικό κατάστημα και να είναι γνωστός του συναγερμού πρόσφατα έπεσα και εγώ θύμα διάρρηξης και πάνω στη βιασύνη μου φώναξα ένα τεχνητή ο άνθρωπος έκανε όλες τις δουλειές τοποθέτησε ένα σύστημα αγνώστου προελεύσεως και άκρη δεν μπορούσα να βγάλω ο συναγερμός χτυπούσε κάθε λίγο και λιγάκι σε ενοχλούσε τους γείτονες με αποτέλεσμα να έχω τεράστιο πρόβλημα τον έπαιρνα τηλέφωνο και δεν τον έβρισα μία μου έλεγε ότι λείπει στο χωριό του μήνα μου έλεγε ότι κάνει ζέστη και άλλα πολλά όταν τελικά ήρθα στο σπίτι μου μου είπε ότι συναγερμός είναι μία χαρά και ότι εγώ κάνω λάθος και δεν τον βάζω καλά το πρόβλημα συνέχισε να παρουσιάζεται αποτέλεσμα βρήκα μία εταιρεία επαγγελματίες άνθρωποι herschel και μου είπαν ότι το σύστημα συναγερμού που έχουν τοποθετήσει έχει πρόβλημα όπως καταλαβαίνετε προχώρησε σε αντικατάσταση και από την ημέρα που βγήκε ο καινούργιος συναγερμός από τους επαγγελματίες δεν έχω πρόβλημα να είσαστε προσεκτικοί Όταν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα σύστημα συναγερμό και να απευθύνεστε είσαστε επαγγελματίας
    Σας ευχαριστώ Άννα παραβαλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή