Labels

Η Συναγερμοί σπιτιών στη ζωή μας



Λόγω της ραγδαίας αύξησης της εγκληματικότητας τα τελευταία χρόνια, η ανάγκη για την προστασία του χώρου μας και της σωματικής  μας ακεραιότητάς γενικότερα ,έχει γίνει πλέον επιτακτική ανάγκη. Έτσι λοιπόν ή οικιακοί συναγερμοί σπιτιών έχουν έρθει στην πρώτη θέση προτεραιότητας στη λίστα με τις άμεσες ανάγκες των σύγχρονων ανθρώπων.

Σήμερα, με την ραγδαία άνθιση στις νέες τεχνολογίες , τα συστήματα ασφαλείας σπιτιών διαθέτουν πολλές δυνατότητες και άψογες αποδόσεις για την άρτια προστασία σας και σε προσιτές τιμές για όλα τα βαλάντια, αναλόγως βέβαια  των προδιαγραφών του εκάστοτε συναγερμού.

Στην αγορά θα βρείτε δύο τύπους συστημάτων ασφαλείας οικιών και αυτοί είναι οι ενσύρματου τύπου και οι ασύρματου τύπου. Οι ενσύρματου τύπου απαιτούν καλωδιακή σύνδεση και λειτουργούν με ρεύμα ενώ οι ασύρματου τύπου λειτουργούν αυτόνομα με την χρήση μπαταριών και δεν επηρεάζεται η λειτουργία τους από τις τυχόν διακοπές ρεύματος που συμβαίνουν συχνά. Ο κάθε τύπος έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και είναι εξίσου αξιόπιστος. Για αυτό τον λόγο, η εταιρεία μας μπορεί να σας διαθέσει κάποιον από τους έμπειρους τεχνικούς μας που μπορούν να έρθουν να δουν τον χώρο σας και να σας κάνουν μία μελέτη χωρίς επιπλέον χρέωση και να σας προτείνουν το κατάλληλο σύστημα συναγερμού για το σπίτι σας. Είναι πολύ σημαντικό να κάνετε  τη κατάλληλη επιλογή συναγερμού  για τον χώρο σας ώστε να λάβετε πλήρως όλες τις παροχές ασφαλείας που μπορεί να σας διαθέσει. Εξίσου σημαντικό είναι να γίνει η ορθή εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας από την αρχή, ειδάλλως δεν θα λάβετε τα οφέλη τα οποία έχετε πληρώσει και αναμένετε από το νέο σύστημα συναγερμού σας.

Καλό επίσης είναι να γνωρίζεται ότι όλα τα συστήματα συναγερμών σπιτιών που διαθέτουμε, μπορούν να συνδεθούν σε κέντρο λήψεως σημάτων και έτσι να αισθάνεστε μεγαλύτερη ασφάλεια. Μπορείτε κατά αυτόν τον τρόπο να ενημερώνεστε για διάφορα συμβάντα που μπορεί να συμβούν στον χώρο σας όσο απουσιάζατε, όπως για παράδειγμα για τυχόν διακοπές ρεύματος, προβλήματα στη τηλεφωνική γραμμή σας ακόμα και για πυρκαγιά και διαρροές αερίου-γκαζιού. Μπορείτε επίσης να καλέστε την άμεση δράση ακόμα και ασθενοφόρο σε περίπτωση άμεσης ιατρικής ανάγκης πατώντας το μπουτόν πανικού. Είναι πολλά τα οφέλη του συστήματος ασφαλείας όταν συνδεθεί με 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού.  Καλό επίσης είναι να γνωρίζεται ότι όλα τα συστήματα συναγερμών σπιτιών που διαθέτουμε, μπορούν να συνδεθούν σε κέντρο λήψεως σημάτων και έτσι να αισθάνεστε μεγαλύτερη ασφάλεια και να έχετε προστασία κάθε ώρα της ημέρας. Μπορείτε κατά αυτόν τον τρόπο να ενημερώνεστε για διάφορα συμβάντα που μπορεί να συμβούν στον χώρο σας όσο απουσιάζατε, όπως για παράδειγμα μια διάρρηξη, τυχόν διακοπές ρεύματος, προβλήματα στη τηλεφωνική γραμμή σας ακόμα και για πυρκαγιά και διαρροές αερίου-γκαζιού. Μπορείτε επίσης να καλέστε την άμεση δράση ακόμα και ασθενοφόρο σε περίπτωση άμεσης ιατρικής ανάγκης πατώντας το μπουτόν πανικού. Είναι πολλά τα οφέλη του συστήματος ασφαλείας όταν συνδεθεί με 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού και το κόστος πολύ χαμηλό σε σχέση με τις υπηρεσίες που θα έχετε. Η ασφάλεια μας για εμάς και την οικογένεια μας θα πρέπει να είναι πρώτη προτεραιότητα αν θέλουμε να ήμαστε ασφαλής.

1 σχόλια:

  1. Όλοι μας γνωρίζουμε μέσα από τα στατιστικά στοιχεία, πως τα τελευταία χρόνια υπάρχει δυστυχώς άνοδος στις απόπειρες διάρρηξης σπιτιών αλλά και επιχειρήσεων. Οι συνέπειες δεν περιλαμβάνουν μόνο σημαντικές υλικές ζημιές αλλά πρώτα από όλα απώλεια της ηρεμίας μας και αύξηση του φόβου για το τι μπορεί να μας συμβεί σε μια τέτοια περίπτωση. Υπάρχει άραγε λύση σε αυτό το πρόβλημα; Η απάντηση είναι ναι υπάρχει λύση και είναι τα συστήματα ασφαλείας κατά των διαρρηκτών που μας βοηθούν στον εντοπισμό κάθε κινδύνου σε πρώιμο στάδιο, ελαχιστοποιώντας έτσι τον κίνδυνο και τη ζημιά μιας διάρρηξης. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να φροντίσουμε να απευθυνθούμε στην κατάλληλη εταιρεία συστημάτων συναγερμού, για να έχουμε αποτελεσματική ασφάλεια με άμεση παρέμβαση όταν αυτό χρειαστεί. Η εταιρεία www.synagermoi-spition.gr μας τοποθέτησε τον συναγερμό και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι , τα συστήματα ασφαλείας που θα βρείτε στο κατάστημά τους είναι αξιόπιστα, επώνυμα και με την καλύτερη υποστήριξη 24ωρες την ημέρα. Βρήκα τη συγκεκριμένη εταιρεία μετά από έρευνα που έκανα αφού είχα πέσει ήδη θύμα κλοπής στο σπίτι μου και έπρεπε να τοποθετήσω ένα συναγερμό. Οι εταιρείες που ήρθαν και μου έδωσαν προσφορά ήταν αρκετά αξιόπιστες αλλά τα κόστη τους για την εγκατάσταση του συναγερμού ήταν πολύ υψηλά. Έτσι αποφάσισα μετά και από παρότρυνση ενός γείτονα να φωνάξω το κατάστημα συναγερμοί σπιτιών γιατί είχα τις καλύτερες συστάσεις. Και όντως οι άνθρωποι ήταν πάρα πολύ καλοί στη δουλειά τους και με τα πιο αξιόπιστα συστήματα της αγοράς. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή