Labels

Ασύρματο ή Ενσύρματο συναγερμό;

                                                                               



Οι καιροί έχουν αλλάξει από τις μέρες που άφηνες το σπίτι σου ξεκλείδωτο ή τα παράθυρα ανοιχτά όταν έλειπες. Οι στατιστικές δείχνουν ότι σε καθημερινή βάση έχουμε εκατοντάδες διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα σε όλη την Αττική. Όσο ανησυχητικά κι αν είναι αυτά τα στατιστικά στοιχεία, όλοι μας θα πρέπει να πάρουμε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Η προστασία του σπιτιού μας αλλά και της επιχείρησης μας σήμερα είναι μία από τις κορυφαίες αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε για να είμαστε ασφαλείς στο χώρο που ζούμε με την οικογένεια μας. Μια πολύ καλή λύση και αρκετά οικονομική είναι τα συστήματα ασφαλείας που μπορούν να μας προστατεύσουν το σπίτι μας 24 ώρες 365 μέρες το χρόνο.

Οι συναγερμοί χωρίζονται στους Καλωδιακούς συναγερμούς και στους Ασύρματους.

Η καλωδιακοί συναγερμοί είναι αυτοί που συνδέονται μεταξύ τους με καλώδιο και τοποθετούνται όπου υπάρχει προ εγκατεστημένη καλωδίωση χωρίς να σημαίνει ότι ο ενδιαφερόμενος αν θέλει να τοποθέτησει καλωδιακό συναγερμό δεν μπορεί απλά θα γίνει καλωδίωση μέσα στο σπίτι του. Εδώ σας παρουσιάζουμε μια εταιρεία συστημάτων ασφαλείας www.dsc.gr που έχει και καλωδιακά προϊόντα συναγερμών.

Οι ασύρματοι συναγερμοί σπιτιών είναι χωρίς καλώδια και εύκολοι στην τοποθέτηση και συνήθως η τοποθέτηση γίνετε σε χώρους όπου δεν έχει γίνει μελέτη για εγκατάσταση  συναγερμού και είναι αρκετά αξιόπιστη. Εδώ σας προτείνουμε μια εταιρεία ασύρματων συναγερμών www.meiantech.com 

Όταν αποφασίσετε να τοποθετήσετε ένα σύστημα ασφαλείας θα το συνδέσετε σε κέντρο λήψης σημάτων www.kentrolipsissimaton.gr μία υπηρεσία που λειτουργεί σε 24ωρη βάση και γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει στο συναγερμό σας και σε περίπτωση ανάγκης ειδοποιεί την αστυνομία και τα τηλέφωνα ανάγκης που έχετε δώσει, ενώ το κόστος του κέντρου δεν ξεπερνά τα 10 ευρώ το μήνα. 

Με μια πολύ μικρή επένδυση χρημάτων μπορείτε να κάνετε το σπίτι σας ή το κατάστημα σας ασφαλές και να μειώσετε τις πιθανότητές σας να πέσετε θύμα απόπειρας διάρρηξης.

 

2 σχόλια:

  1. Πριν από λίγες ημέρες η αδερφή μου δυστυχώς έπεσε θύμα διάρρηξης. Οι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι της, στον πρώτο όροφο σκαρφαλώνοντας από ένα γειτονικό σπίτι αργά το βράδυ και μπήκαν μέσα από ένα παράθυρο που είχε αφήσει ανοικτό η αδερφή μου. Το σπίτι δεν είχε συναγερμό και έκαναν ανενόχλητοι την διάρρηξη. Αποφασίσαμε άμεσα να βάλουμε στα σπίτια μας συναγερμούς. Πάνω στο άγχος και τον πανικό μας αφού μιλήσαμε με 2-3 εταιρείες που δεν μπορούσαν να έρθουν σύντομα, βρήκαμε από την αναζήτηση στο διαδίκτυο την Εταιρεία www.asyrmatoi-synagermoi.gr . Τους επιλέξαμε γιατί μένουμε στην Μεταμόρφωση και ήταν οι μόνοι που μπορούσαν να έρθουν την επόμενη ημέρα. Όταν ήρθε ο τεχνικός τους δωρεάν για να δει τα σπίτια μας αμέσως καταλάβαμε ότι έχουμε να κάνουμε με επαγγελματίες που ξέρουν την δουλειά τους. Ο τεχνικός τους αφού είδε τα σπίτια και είδε πως θέλουμε να γίνει γρήγορα η εγκατάσταση των συστημάτων ασφαλείας, μας πρότεινε να τοποθετήσουμε ασύρματα συστήματα ασφαλείας, έτσι δεν θα χρειαζόταν να κάνουμε μερεμέτια, να χάσουμε χρόνο και χρήματα. Μας εξήγησε πως λειτουργούν οι ασύρματοι συναγερμοί για να μην έχουμε καμία απορία και μας βεβαίωσε ότι θα είχαμε την ασφάλεια και την προστασία που θέλαμε. Όλα τα προϊόντα τους έχουν γραπτή εγγύηση αντιπροσωπείας αλλά και η εταιρεία τους έχει άδεια από το κράτος για τις υπηρεσίες της. Όλα τα παραπάνω για εμάς ήταν ότι καλύτερο για να έχουμε ασφάλεια και σιγουριά. Τέλος μας έδωσε την προσφορά για τους ασυρμάτους συναγερμούς που επιλέξαμε και πραγματικά ήταν πολύ καλή η τιμή. Σας τους προτείνω γιατί πάνω από όλα είναι επαγγελματίες και άνθρωποι. Δεν μας καθυστέρησαν καθόλου, έκαναν γρήγορα την τοποθέτηση μα το πιο σημαντικό δεν μας χρέωσαν μια περιουσία πάνω στο πανικό μας τα ασύρματα συστήματα ασφαλείας που βάλαμε στα σπίτια μας
    Ευχαριστώ, Μαρίνα Δημητρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σπίτι είναι ο τόπος όπου αισθανόμαστε ασφαλείς και προστατευμένοι, αλλά η αυξημένη ανησυχία για την ασφάλεια των οικογενειών μας σε συνδυασμό με την αύξηση των εγκληματικών ενεργειών καθιστούν απαραίτητη τη λήψη μέτρων προστασίας. Ένα από τα πιο αποτελεσματικά μέτρα ασφαλείας που μπορούμε να λάβουμε είναι η εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού στο σπίτι μας. Ας εξετάσουμε λοιπόν γιατί η τοποθέτηση ενός συστήματος συναγερμού είναι ουσιώδης για την προστασία του σπιτιού μας και την ασφάλεια της οικογένειάς μας. Το σύστημα συναγερμού λειτουργεί ως προληπτικό μέτρο, αποτρέποντας την είσοδο επιδρομέων στο σπίτι μας. Η ύπαρξη ενός συστήματος συναγερμού μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο εισβολής, καθώς η παρουσία ενός συστήματος αποτρέπει συχνά τους δράστες να προσπαθήσουν να εισέλθουν στο σπίτι.Τα συστήματα συναγερμού είναι σχεδιασμένα για να ανιχνεύουν ακόμα και τις πιο δύσκολες εισβολές. Αν κάποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο σπίτι μας, το σύστημα θα ενεργοποιηθεί και θα ειδοποιήσει αμέσως τις αρμόδιες αρχές ή τον παροχέα υπηρεσιών ασφαλείας. Ορισμένα συστήματα συναγερμού προσφέρουν επίσης αισθητήρες για καπνό, φωτιά και πλημμύρες. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιοχές όπου υπάρχει υψηλός κίνδυνος φυσικών καταστροφών.Ένα σύστημα συναγερμού προσφέρει ψυχολογική ασφάλεια κατά τη διάρκεια της νύχτας, επιτρέποντας στους κατοίκους να κοιμούνται ήσυχα γνωρίζοντας ότι οι οικογενειακοί τους χώροι παρακολουθούνται.Τα περισσότερα σύγχρονα συστήματα συναγερμού επιτρέπουν την παρακολούθηση του σπιτιού μας από απόσταση μέσω smartphone ή υπολογιστή. Αυτό δίνει στους κατοίκους την ευκαιρία να ελέγχουν και να διαχειρίζονται την ασφάλεια τους ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε βρίσκονται. Η ασφάλεια είναι προτεραιότητα και η τοποθέτηση ενός συστήματος συναγερμού στο σπίτι μας είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά μέτρα που μπορούμε να λάβουμε για την προστασία των αγαπημένων μας και του περιβάλλοντός μας. Σε έναν κόσμο που η ασφάλεια είναι όλο και πιο σημαντική, η επένδυση σε ένα σύστημα συναγερμού είναι μια σοφή και απαραίτητη απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή