Labels

Συναγερμοί σπιτιών για τις διακοπές μας

Το καλοκαίρι όλοι μας έχουμε την ανάγκη να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα και να απολαύσουμε ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης κάνοντας τις διακοπές μας, αφιερώνοντας τον χρόνο μας στην οικογένειά μας, να κάνουμε τα μπάνια μας στη θάλασσα και να αφήσουμε πίσω έστω και για λίγες μέρες τις ανησυχίες και τα άγχη της ζωής. Δυστυχώς, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις συγγενών ή φίλων μας που κατά την διάρκεια των διακοπών τους έπεσαν θύματα διάρρηξης στο σπίτι τους. Δεν υπάρχει πιο δύσκολη κατάσταση από το να γυρνάμε από τις διακοπές και να βρίσκουμε το σπίτι μας λεηλατημένο και κατεστραμμένο. Το χρηματικό κόστος, αλλά ιδιαίτερα το ψυχολογικό κόστος είναι μεγάλο και δεν αξίζει να ζήσουμε μια τέτοια άσχημη εμπειρία. Στις μέρες μας υπάρχουν πολλοί τρόποι να προστατέψουμε με ασφάλεια τον χώρο μας αλλά ο βασικότερος τρόπος και το πιο οικονομικό μέτρο που μπορούμε να πάρουμε είναι η εγκατάσταση ενός συναγερμό σπιτιού και ειδικότερα η εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας. Έτσι λοιπόν η τοποθέτηση συναγερμού στο σπίτι σας θα είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας απώθησης κάθε πιθανού εισβολέα και μια σωστή επιλογή για την ασφάλειά σας είτε είστε μέσα στην οικία σας είτε μακριά από αυτή.

Η επιλογή του συναγερμού όμως δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση. Αφού αποφασίσουμε να εγκαταστήσουμε ένα σύστημα ασφαλείας στο σπίτι μας έρχονται και τα ερωτήματα. Τι συναγερμό να βάλω; Ενσύρματο ή ασύρματο; Επώνυμο, ή ανώνυμο; Ποια εταιρία εγκατάστασης να εμπιστευθώ για την ασφάλειά μου; Η τεχνολογική εξέλιξη στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας και ιδιαίτερα στους συναγερμούς σπιτιών έχει κάνει την ασφάλεια μας απλή και προσιτή σε όλους. Πολλοί από εμάς νομίζουν ότι το κόστος τοποθέτησης ενός συναγερμού είναι πολύ μεγάλο. Κι όμως αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε. Το κόστος ενός συναγερμού είναι αρκετά χαμηλό πάντα βεβαίως με το τι ακριβώς θέλουμε εμείς να μας καλύπτει το σύστημα ασφαλείας που θα επιλέξουμε. Επιλογές υπάρχουν πολλές και καλές, ας μην ξεχνάμε το τι θα μας κοστίσει πιο ακριβά…ένα σύστημα συναγερμού στο σπίτι μας; Ή οι απώλειες που θα έχουμε από μια διάρρηξη στην οικία μας; Στην αγορά σήμερα κυκλοφορούν πολλά είδη συναγερμών ικανά να καλύψουν τις ανάγκες μας και να δώσουν λύσεις για τον δικό μας χώρο. Έτσι καλό θα ήταν να ξεκινήσουμε από μια έρευνα στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας και στις εταιρείες Συναγερμών σπιτιού που ασχολούνται με την μελέτη και εγκατάσταση συναγερμών. Η εταιρεία που θα μας κάνει την τοποθέτηση του συστήματος πρέπει να είναι αξιόπιστη και με εμπειρία στο χώρο των συναγερμών.

Η εταιρεία που θα συνεργαστούμε αφού κάνει αρχικά την μελέτη του χώρου, με τους τεχνικούς ασφαλείας της, θα σας προτείνει το σύστημα συναγερμού που ταιριάζει στον χώρο σας και θα σας παρέχει την πλήρη κάλυψη που θέλετε. Υπάρχουν ασύρματα και καλωδιακά συστήματα συναγερμών σπιτιού, όπου εσείς με την βοήθεια των τεχνικών του καταστήματος συναγερμοί σπιτιών, θα επιλέξετε αυτό που καλύπτει τον χώρο σας και σας δίνει το μέγιστο αποτέλεσμα προστασίας. Οι παραδοσιακές συσκευές ασφάλειας στο σπίτι, όπως, οι ανιχνευτές σπασίματος γυαλιού, οι εξωτερικές και εσωτερικές κάμερες παρακολούθησης, είναι χρήσιμες αν ανησυχείτε για θέματα όπως εισβολή, κλοπή ή βανδαλισμός. Οι αισθητήρες πόρτας - παραθύρου, οι ανιχνευτές κίνησης θα σας δώσουν ακόμα μεγαλύτερη προστασία και ασφάλεια. Για να είστε όμως πλήρως καλυμμένοι, ειδικά όταν απουσιάζετε από την οικία σας, είναι σημαντικό να κάνετε την σύνδεση του συστήματος σας με ένα Κέντρο Λήψης Σημάτων. Το κέντρο λήψης σημάτων έχει την δυνατότητα 24ώρες να παρακολουθεί τον συναγερμό σας και οι χειριστές του Κέντρου να σας ενημερώσουν άμεσα εσάς αλλά και τις αρμόδιες αρχές όπως Αστυνομία, Πυροσβεστική κ.ά. σε περίπτωση που υπάρχει απόπειρα διάρρηξης του σπιτιού σας αλλά και σε ότι άλλο πρόβλημα προκύψει στον χώρο σας.  Μην ξεχνάτε να τοποθετήσετε κάμερες ασφαλείας στο σπίτι σας μέσα και έξω από αυτό. Οι κάμερες παρακολούθησης  είναι σημαντικό μέτρο προστασίας, όπου εκτός από ότι είναι ένα ανατρεπτικό μέσο σε μια απόπειρα παραβίασης του σπιτιού σας, με την παρακολούθηση και την καταγραφή του χώρο σας θα σας δώσουν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που ενδεχομένως θα χρειαστείτε αν παρόλα αυτά παραβιαστεί το σπίτι σας. Έχουν την εμπειρία και την τεχνολογική κατάρτιση αλλά και μέσα από τα πολλά προϊόντα των μεγαλύτερων κατασκευαστών συστημάτων ασφαλείας να σας δώσουν την εγγύηση πως όλα θα λειτουργούν άψογα και με μοναδικό στόχο την δική σας ασφάλεια και ηρεμία. Για την Εταιρεία μας η πιο μεγάλη ικανοποίηση είναι οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας. Γιατί όλοι αυτοί οι ευχαριστημένοι πελάτες μας, μας έχουν φέρει στην πρώτη θέση προτίμησης συναγερμών. αξιόπιστες εταιρείες είναι η  www.dsc.com με μια μακροχρόνια και καλή πορεία στα συστήματα ασφαλείας.



1 σχόλια:

  1. Περάσαμε όμορφα στις διακοπές μας έστω και αυτές τις λίγες, μετά από πολλά lockdown και κλεισούρα μέσα στο σπίτι. Φύγαμε λοιπόν και εμείς για να πάμε να ξεκουραστούμε μη φανταστείτε δεν ήταν πολλές οι μέρες, μόνο πέντε. Γύρισα χθες από τις διακοπές μου και δυστυχώς βρήκα το σπίτι μου λεηλατημένο. Δεν είχαν αφήσει τίποτα εντελώς. Μένω στον Άγιο Δημήτριο στο Μπραχάμι μία ήσυχη περιοχή κι ούτε φανταζόμουν ποτέ ότι θα πέσω θύμα διάρρηξης. Φυσικά δεν είχα πάρει και κανένα μετρό προστασίας με αποτέλεσμα στο σπίτι μου η ζημιά που έπαθα να είναι μεγάλη. Αλλά δόξα τω Θεό που δεν ήμασταν μέσα να πάθουμε και καμιά άλλη ζημιά. Όσο και να στεναχωριέμαι δεν βγαίνει τίποτα. Πήγα έκανα μήνυση στην Αστυνομία και πήρα την απόφαση να βρω μία εταιρεία να τοποθετήσω ένα σύστημα συναγερμού. Θα ήθελα σας παρακαλώ αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποια αξιόπιστη εταιρεία για να τοποθετήσω ένα σύστημα ασφαλείας.
    Σας ευχαριστώ, Λένα Μακροδημήτρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή