Labels

Συστήματα ασφαλείας στη ζωή μας



Τα τελευταία χρόνια, τα συστήματα ασφαλείας έχουν αλλάξει από απλούς πίνακες με πολύ λίγες λειτουργίες σε συσκευές υψηλής τεχνολογίας. Όμως, τα σημερινά συστήματα ασφαλείας δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα των τεχνολογικών εξελίξεων που σημείωσαν άνοδο τα τελευταία χρόνια. Τα θεμέλια για αποτελεσματικά συστήματα συναγερμού σπιτιών δημιουργήθηκαν στην πραγματικότητα πολλές γενιές πριν.
Όταν ο Παγκόσμιος Πόλεμος τερματίστηκε το 1918, παρουσιάστηκε μια μεγάλη αύξηση του εγκλήματος και γενικά των κλοπών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, οι Αμερικανοί να προσπαθούν να βρουν τρόπους για να προστατεύσουν την οικογένειά τους και την περιουσία τους. Εκτός αυτού, πολλές ασφαλιστικές εταιρείες άρχισαν να προσφέρουν εκπτώσεις ασφαλίστρων σε αυτούς που είχαν εγκαταστήσει συστήματα συναγερμών. Όλα αυτά τα γεγονότα με τη σειρά τους δημιούργησαν μεγάλη ζήτηση των καταναλωτών για συστήματα ασφάλειας σπιτιών.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι ιδιοκτήτες σπιτιών που είχαν τοποθέτηση συναγερμούς είχαν την δυνατότητα να συνδεθούν σε ένα κέντρο λήψης σημάτων  που παρακολουθούσαν τα συστήματα ασφαλείας 24ωρες και με τον τρόπο αυτό είχαν άμεση ειδοποίηση από τους χειριστές του κέντρου σε περίπτωση απόπειρας διαρρήξεως και γενικά διαφόρων σημάτων που λάμβαναν. Στις μέρες μας υπάρχουν πολλά είδη συστημάτων συναγερμού σε καλωδιακά συστήματα αλλά και σε ασύρματα, ικανά να προστατέψουν οποιοδήποτε χώρο, σπίτια, καταστήματα και βιομηχανικούς χώρους και μπορούν να μας παρέχουν την καλύτερη δυνατή ασφάλεια με χαμηλό κόστος. Η τοποθέτησή τους γίνεται από εξιδεικευμένους ηλεκτρονικούς συστημάτων ασφαλείας αφού πρώτα κάνουν μια μελέτη του χώρου σας για να δουν τις ανάγκες που έχετε και πρέπει να καλύψετε. Η επίσκεψη του τεχνικού στον χώρο σας είναι πολύ σημαντική γιατί μόνο έτσι θα δείτε τις πραγματικές ανάγκες που χρειάζεστε για να καλύψετε το σπίτι σας με ένα σύστημα ασφαλείας και με σχετικά ένα χαμηλό κόστος  


1 σχόλια:

  1. Μία πάρα πολύ καλή λύση για να βλέπουμε από μακριά το σπίτι μας ή την επιχείρησή μας είναι κάμερες ασφαλείας.
    Το κόστος για να τοποθετήσουμε τέσσερις κάμερες εξωτερικές μαζί με την εγκατάσταση από την εταιρεία κάμερες ασφαλείας www.kameres-asfaleias.gr δεν ξεπερνά τα 600 ευρώ και η τιμή είναι με την παράδοση και 2 χρόνια γραπτή εγγύηση το σύστημα παρακολούθησης που μου εγκατέστησαν μπορώ να βλέπω τις κάμερες και από το κινητό μου και από τον υπολογιστή μου οπουδήποτε και να βρίσκομαι.
    Οί άνθρωποι είναι επαγγελματίες και πάρα πολύ καλοί στη δουλειά τους
    Λουκάς Παπαγεωργίου
    Από Χαλκίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή