Labels

ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΜΕΡΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ




Με την εξέλιξη της τεχνολογίας οι κάμερες ασφαλείας και γενικότερα τα ψηφιακά συστήματα παρακολούθησης γίνονται όλο και πιο  σύγχρονα και πρωτοπόρα, η εταιρεία μας που ασχολείτε με τις κάμερες παρακολούθησης εδώ και πολλά χρόνια έχει σαν στόχο να σας βοηθήσει να επιλέξετε το πιο σωστό κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης για το δικό σας χώρο έτσι ώστε επιτηρείτε και να παρακολουθείτε  το σπίτι ή την επιχείρηση σας.


Η εταιρεία μας που εδρεύει στην Αττική μπορεί να καλύψει τις ανάγκες όλων των πελατών ακόμα του πιο απαιτητικού διότι σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για συστήματα παρακολούθησης, και φυσικά προϊόντα αξιόπιστα από πολύ γνωστές μάρκες με εγγύηση τουλάχιστον 2 ετών. 


Ο στόχος των καμερών ασφαλείας είναι η συνεχείς επιτήρηση του χώρου,  οι περισσότεροι λείπουμε πολλές ώρες από το σπίτι και από το χώρο εργασίας και θέλουμε να ξέρουμε τι γίνετε τις ώρες που λείπουμε, οι κάμερες ασφαλείας είναι ο ιδανικός τρόπος γιατί καταγράφει και σας αποστείλει τα αρχεία που σας βοηθούν να γνωρίζετε  ότι έχει συμβεί τις ώρες που λείπετε  έτσι ώστε να προστατεύεται τη ζωή και την περιουσία σας όλο το 24ωρο.


Η κάμερα ασφαλείας καταγράφει και μεταφέρει εικόνα και ήχο, που με την πάροδο του χρόνου η ανάλυση της εικόνας έχει πολύ καλύτερη ευκρίνεια ακόμα και σε νυχτερινή λήψη. Από τη στιγμή που ανιχνεύει κινητικότητα η κάμερα καταγράφει και αποθηκεύει σε ένα σκληρό δίσκο τα αρχεία και έχεις τη δυνατότητα μέσω του διαδικτύου να σου τα αποστείλει στον υπολογιστή ή στο κινητό σου. Τα νεότερα μοντέλα καμερών ασφαλείας πέρα από την άρτια επίβλεψη του χώρου  μπορούν να υποστηρίξουν ακόμα και ηχητική επικοινωνία και η λειτουργία τους είναι πολύ εύκολη για τους χρήστες
.

Οι τιμές των καμερών παρακολούθησης είναι πλέον προσιτές άρα όλοι μπορούμε να έχουμε την εποπτεία του χώρου μας, για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στην εταιρεία μας  http://www.kameres-asfaleias.gr  και εμείς θα σας εξυπηρετήσουμε για ότι χρειαστείτε.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου